Lirik Lagu Ora Niat Susah - Rohid Falak

Najan urip kakang susah Bli bakal nyerah Najan tah kang jarene hancur Bli bakal mundur... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ora Niat Susah - Rohid Falak

Lirik Lagu Rohid Falaq - Ora Niat Susah


Title : Ora Niat Susah
Songwriter : -
Artist : Rohid Falak

Lirik Lagu Ora Niat Susah


Najan urip kakang susah
Bli bakal nyerah
Najan tah kang jarene hancur
Bli bakal mundur

Ora niat ngajak susah
Ooo sayang
Ora niat urip mlarat
Ooo sayang

Rasa ralat kaya banyak ujiane rumah tangga
Ikhlas sabar lan nerima
Teguran sing kang Kuasa yen salah bakale susah
Karna iku warnaning ndunya

Lakon urip ana cerita
Sing sabara
Niat robah bareng nerima
Saling ampura

Bengen waktu ala batur ngalem muja muja
Kien barang laka bringe dekat alhamdulillah

Rasa ralat kaya banyak ujiane rumah tangga
Ikhlas sabar lan nerima
Teguran sing kang Kuasa yen salah bakale susah
Karna iku warnaning ndunya

Lakon urip ana cerita
Sing sabara
Niat robah bareng nerima
Saling ampura

Bengen waktu ala batur ngalem muja muja
Kien barang laka bringe dekat alhamdulillah

Najan urip kakang susah
Bli bakal nyerah
Najan tah kang jarene hancur
Bli bakal mundur

Ora niat ngajak susah
Ooo sayang
Ora niat urip mlarat
Ooo sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Dedy Pitak - Nang Ngapa