Lirik Topik Sudirman - Gusti Mboten Sare


Title : Gusti Mboten Sare
Artist : Topik Sudirman
Songwriter : Topik Sudirman
Acoustic Java

Lirik Lagu Gusti Mboten Sare


Aku tau tibo neng ngarepmu
Kowe malah nggeguyu aku
Ora malah nulungi aku

Piye carane nggawe kowe kelingan
Pas awake dewe gandengan tangan
Aku mung iso mbatin

Gusti mboten sare Gusti mboten sare
Kabeh tumindakmu mesti ono walese
Kerjo tak lakoni duit tak celengi dolan tak lereni
Entenono tahun ngarep lambemu tak keramik

Aku tau remuk neng ngarepmu
Kowe malah ninggalke aku
Lungo karo bribikanmu

Aku pancen dudu sopo sopomu
Nanging aku kerep nggawe kowe ngguyu
Aku mung iso mbatin

Gusti mboten sare Gusti mboten sare
Kabeh tumindakmu mesti ono walese
Kerjo tak lakoni duit tak celengi dolan tak lereni
Entenono tahun ngarep lambemu tak keramik

Lambemu tak keramik
Lambemu tak keramik

Baca Juga : Lirik Lagu Topik Sudirman - Piyambakan