Lirik Lagu PLTU JLS - Yoyok GBN



Judul lagu : PLTU JLS
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik PLTU JLS - Yoyok GBN


Sinawang ing wetan kutho Pacitan,
pembangunan pemerintah lintas selatan
Ora susah uripku neng pegunungan,
katon asri sinawang mung lautan

PLTU panggonan kang pinuju,
pembangkit listrik tenaga baru
Kasembadan opo sing dadi karepku,
migunani kabeh kebutuhane awakku

Kebon agung ing gawang,
jalur lintas selatan
Kabeh podo seneng,
usaha seng iso lancar

Sidomulyo ing tawang,
tanjung puro ugo mbaran
Sudimoro kang temuju tenan

Kabeh petani sing ono deso,
ngrasak'ake bantuane negoro
Pertanian di tunjang perkebunan
tekate jalur lintas selatan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM