Lirik Lagu Iyo Wes - Suliyana

Lirik Lagu Iyo Wes - Suliyana

Lirik Suliyana - Iyo Wes


Title : Iyo Wis
Artist : Suliyana
Songwriter : Athang Arturo
Album : Etnik Banyuwangi "Omprock"
Label : Aneka Safari Records

Lirik Iyo Wes


koyo buru sore riko ambi isun
guyon geredhoan janji bebarengan
kaget sing percoyo tapi iki nyoto
moro moro riko katut nyang wong liyo

isun biso paran sun nak ngomong paran
mung biso nulihi lan biso ngikhlasi

munyik mulo lambe njerit njero ati
sun kuwat kuwataken masio keloro ati
pokok riko seneng sun mung ngetut mburi
iyo wes iyo wes iyo wes iyo wes

koyo buru sore riko ambi isun
guyon geredhoan janji bebarengan
kaget sing percoyo tapi iki nyoto
moro moro riko katut nyang wong liyo

isun biso paran sun nak ngomong paran
mung biso nulihi lan biso ngikhlasi

munyik mulo lambe njerit njero ati
sun kuwat kuwataken masio keloro ati
pokok riko seneng sun mung ngetut mburi
iyo wes iyo wes iyo wes iyo wes

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Surat Undangan

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.