Lirik Lagu Bencanane Wong Cilik - Yoyok GBN



Judul lagu : Bencanane Wong Cilik
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bencanane Wong Cilik - Yoyok GBN


Pak wartawan aku pancen oke tenan,
saben dino liput liputan
Sing telefon bapak sepatuan,
kursine mung di gawe kesempatan

Berita tv pancen aku seneng tenan,
saben dino aku nonton siaran
Reporter agen ono paran paran,
mberitaake kasunyatan

Sekarat setengah mati,
negorone mlarat duwe utang di korupsi
Ono wedus mlaku neng lurung,
sing korupsi tak doa'ne wetenge njemblung

Tulung penegak hukum,
adilono hukum gantung
Wis gak ono hukume petung

Bencanane wong cilik
usaha bingung sesambatan tulung tulung

Sing nyimpen bondho
nganti ngatur bingung
Mobile mewah
oleh'e dum dum

Iki lagu laguku dewe
sing seneng mugi gek di rungokke
Sing ora seneng
melu melu korupsine

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053