Lirik Lagu Urip Dewe - Sahid Indra

Abot lelakonku yen di roso jroning ati Koyo lagi wingi sliramu ngucapke janji Sehidup semati ucapanmu neng ngarepku Nanging opo nyatane sliramu mblenjani janji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Urip Dewe - Sahid Indra


Judul lagu : Urip Dewe
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Ali / Anjar
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Urip Dewe - Sahid Indra


Abot lelakonku
yen di roso jroning ati
Koyo lagi wingi
sliramu ngucapke janji

Sehidup semati
ucapanmu neng ngarepku
Nanging opo nyatane
sliramu mblenjani janji

Duh Gusti lakon opo sng tak alami
Slirane uwong paling tak tresnani

Mentolone sliramu
ninggalke awak'ku
Aku mung urip dewe
tanpo ono kancane

Mentolone sliramu
ninggalke awak'ku
Dek mbiyen sesandingan
ngajak urip bebarengan

Banjir eluh neng pipi
tanpo ono sing ngusapi
Peteng dedet ing ati
kowe ra biso ngerteni

Tresnoku nyang sliramu
ora perlu di ragokne
Nanging ngopo sliramu
kok ninggalke selawase

Duh Gusti lakon opo sng tak alami
slirane uwong paling tak tresnani

Mentolone sliramu
ninggalke awak'ku
Aku mung urip dewe
tanpo ono kancane

Mentolone sliramu
ninggalke awak'ku
Sing mbiyen sesandingan
ngajak urip bebarengan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053