25 Sep 2016


Judul lagu : Tresno Palsu
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Ayunda Derra ft Ali
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tresno Palsu - Sahid Indra


Lk :
Duh si adi sing tak tresnani
rungokno tangis ing ati
Kowe wong paling tak tresnani
mentolo malah mblenjani

Pr :
Duh kang mas sing nate tak tresnani
sepuraen aku iki
Aku ngerti tresnamu suci
nanging iki urusan ati

Lk :
Duh si adi sing paling tak pujo
mergo opo kowe kok mentolo
Opo kowe lali jaman semono
hubungane wis nganti wong tuo

Pr :
Aku belum pernah mikir kesana
yang kupikir hanya senangnya saja
Maaf bila aku banyak salahnya
bikin kang mas malah menderita

Lk :
Asline tresnaku gedhe
kanggo sliramu cah ayu
Nanging tresnamu kabeh
kuwi palsu

Aspal (Asli atau Palsu)