Lirik Lagu Terminal Pacitan - Laras Arum

Neng kene telung tahun lawase aku ngenteni tekamu bocah ayu Dino ganti dino atiku nelongso nanging ngopo saiki sliramu cidro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Terminal Pacitan
Ciptaan : Laras Arum
Penyanyi : Laras Arum
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Terminal Pacitan - Laras Arum


Neng kene telung tahun lawase
aku ngenteni tekamu bocah ayu
Dino ganti dino atiku nelongso
nanging ngopo saiki sliramu cidro

Neng kene terminal Pacitan iki
pamitmu sedelo jare enggal bali
Dino ganti dino atiku nelongso
krungu kabar sliramu wis polokromo

Aku ngrumangsani pancen aku bocah ndeso
nanging yen ra tresno mbok yo kondo wiwit mulo

Teganing atimu koyo ra iso di tombo
telung tahun ngenteni nyatane ora guno

Ora guno tak enteni saben ndino
ora... guno, ora... guno

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053