Lirik Lagu Tego - Lenggo

Keno opo sliramu tego nglarani tresno sing koyo ngono ati iki banget loro yen kelingan jamane semono... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Tego
Ciptaan : Lenggo
Penyanyi : Lynda Agista
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tego - Lenggo


Keno opo sliramu tego
nglarani tresno sing koyo ngono
ati iki banget loro
yen kelingan jamane semono

Tansah tak ugemi janjimu
neng nyatane kabeh kuwi palsu
ati iki udan tangis
naliko sliramu ninggalake aku

Opo aku kudu nrimo
aku kudu nrimo batinku wis di gawe loro
opo mergo aku wong ora duwe
nganti mbok gawe koyo ngene

Mugo Gusti paringo pangestu
marang kenyo kuwi pilihanmu
mung welingku duh wong bagus
senadyan pisah karo aku ojo lali tondo katresnanku

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053