Lirik Lagu Ora Ngiro - Sahid Indra



Judul lagu : Ora Ngiro
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ora Ngiro - Sahid Indra


Ajur atiku loro tembus neng dodo
ngrasake nasibku sing bola bali cidro
tak pikir kowe wong sing biso nggawe aku tombo
jebul kowe ninggal wiso koloupo

Umpamane kowe ngerti jeroning atiku
ra setego ngene sing mbok cak ne mring aku
ajur remuk remu rosoning njero atiku
sak pungkase kowe ninggal aku

Ora ngiro kowe nambahi cidro
ora nyono kowe nambahi nelongso
sing tak pikir kowe menungso sing setyo
jebul kowe mung nambahi loro

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.