Desember 03, 2017

Lirik Lagu Numpak Vespa

Lirik Lagu Numpak Vespa

Desember 03, 2017
Lirik Lagu Numpak Vespa

Judul Lagu : Numpak Vespa
Ciptaan : -
Di Populerkan : Atin Savana
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Lagu Numpak Vespa - Atin Savana

Nasib menungso pancen bedo bedo
Mlarat lan sugih wis mesthi ono
Koyo awakku sing ora duwe
Tak syukuri sing opo anane

Sing sugih bondo urip tansah mulyo
Tumpakane kendaraan maneko warno
Kanggo awakku sing ora duwe
Numpak vespa oke oke wae

Numpak vespa menyang solo
Ojo nganti gawe gelo
Ati iki wis kebacut tresno

Numpak vespa werno biru
Ojo lali karo aku
Yen wis jodoh matur bapak ibu

INTRO

Nasib menungso pancen bedo bedo
Mlarat lan sugih wis mesthi ono
Koyo awakku sing ora duwe
Tak syukuri sing opo anane

Sing sugih bondo urip tansah mulyo
Tumpakane kendaraan maneko warno
Kanggo awakku sing ora duwe
Numpak vespa oke oke wae

Numpak vespa menyang solo
Ojo nganti gawe gelo
Ati iki wis kebacut tresno

Numpak vespa werno biru
Ojo lali karo aku
Yen wis jodoh matur bapak ibu

INTRO

Numpak vespa menyang solo
Ojo nganti gawe gelo
Ati iki wis kebacut tresno

Numpak vespa werno biru
Ojo lali karo aku
Yen wis jodoh matur bapak ibu

Numpak vespa menyang solo
Ojo nganti gawe gelo
Ati iki wis kebacut tresno

Numpak vespa ngati ati
Ojo nganti nyemplung kali
Yen wis nyemplung
Numpak vespa lagi

Numpak vespa ngati ati
Ojo nganti nyemplung kali
Yen wis nyemplung
Numpak vespa lagi

Yen wis nyemplung
Numpak vespa lagi