14 Des 2017
Lirik Lagu Esem Lan Guyumu - Nella Kharisma

Judul Lagu : Esem Lan Guyumu
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Esem Lan Guyumu - Nella Kharisma

Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnomu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

INTRO

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti sak lawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu

INTRO

Esemmu lan guyumu
Biso nggawe senenge atiku
Suwe ra ketemu neng endi paranmu
Opo kowe isih eling aku

Janjimu lan tresnomu
Biso gawe ayeme atiku
Nganti saiki kowe isih tak tunggu
Nganti kapan kowe ninggalke aku

INTRO

Potomu neng kamarku
Neng atiku koyo kowe neng sandingku
Ngene rasane
Yen kangen kowe

Tresnaku yo mung kowe
Tak gowo nganti selawase
Aku ra bakal biso lali
Esem lan guyumu