13 Agt 2017

Judul Lagu : Ninggal Janji
Ciptaan : Heru Sonata
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Ninggal Janji - Nella Kharisma


Biyen mulo aku rak wis kondo
Aku iki wong ora nduwe
Tapi kowe mekso wae
Seneng karo aku

Janji setyo urip bebarengan
Sandang pangan nggolek wong loro
Seneng susah wis di niati
Yo di lakoni

Tapi nyatane janji janjimu
Ora kenek di percoyo
Gawe aku gelo

Kowe ninggal aku
Kowe nyekso aku
Nganti koyo ngene

Aku ra ngerti sing kok karepake
Tegone awakmu nglarani atiku
Aku ra nyongko aku ra ngiro
Yen ngene dadine

INTRO

Janji setyo urip bebarengan
Sandang pangan nggolek wong loro
Seneng susah wis di niati
Yo di lakoni

Tapi nyatane janji janjimu
Ora kenek di percoyo
Gawe aku gelo

Kowe ninggal aku
Kowe nyekso aku
Nganti koyo ngene

Aku ra ngerti sing kok karepake
Tegone awakmu nglarani atiku
Aku ra nyongko aku ra ngiro
Yen ngene dadine

Aku ra nyongko aku ra ngiro
Yen ngene dadine

Baca Juga : Lirik Lagu Tresno Selawase - Nella Kharisma