11 Agt 2017
Lirik Lagu Mulih Jam Piro - Nella Kharisma

Judul Lagu : Mulih Jam Piro
Ciptaan : Wahyuni
Di Populerkan : Nella Kharisma ft Adi Gaclex
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Mulih Jam Piro - Nella Kharisma ft Adi Gaclex

Pr
Kang mas sing bagus dewe
Sampean mulih jam piro
Kang mas sing ngganteng dewe
Polahmu kok neko neko

Aku kok sujono
Sabendino kowe lungo
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo

Lk
Sayang tak sayang sayang
aku ngganteng hanya untukmu
Sayang tak sayang sayang
Janganlah gampang cemburu

Mbok ojo sujono
Aku metu mesti kerjo
Rak nyatane dhik
Aku mulih nggowo blonjo

INTRO

Pr
Ra percoyo sopo sing ora sujono
Iki sms e sopo
Dia bilang sayang kamu
Dia bilang kangen kamu
Duh kang mas enggalo ngaku

Lk
Nesu dhik durung durung kok cemburu
Tak percayakah sayangku
Cintaku hanya dirimu
Sayangku hanya untukmu
Tak mungkin tinggalkan kamu

INTRO

Pr
Kang mas sing bagus dewe
Sampean mulih jam piro
Kang mas sing ngganteng dewe
Polahmu kok neko neko

Aku kok sujono
Sabendino kowe lungo
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo

Lk
Sayang tak sayang sayang
aku ngganteng hanya untukmu
Sayang tak sayang sayang
Janganlah gampang cemburu

Mbok ojo sujono
Aku metu mesti kerjo
Rak nyatane dhik
Aku mulih nggowo blonjo

INTRO

Pr
Ra percoyo sopo sing ora sujono
Iki sms e sopo
Dia bilang sayang kamu
Dia bilang kangen kamu
Duh kang mas enggalo ngaku

Lk
Nesu dhik durung durung kok cemburu
Tak percayakah sayangku
Cintaku hanya dirimu
Sayangku hanya untukmu
Tak mungkin tinggalkan kamu