21 Jul 2017
Lirik Lagu Ilang Roso - Via Vallen

Judul lagu : Ilang Roso
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Ilang Roso - Via Vallen


Biyen tresnoku setengah mati
Tak patri ning atiku iki
Cahyamu sing paling tak tresnani
Ninggalke loro neng ati kowe mblenjani janji

Biyen bener tak jogo atiku
Biyen bener tak jogo tresnaku
Aku percoyo marang sliramu
Nepati janji setiamu, ora ninggalke aku

Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso gawe
Kowe luweh loro

Rontok ati iki
Nibani batinku
Ilang roso
Ninggalke tatu neng atiku

Loro ati iki
Kelingan janjimu
Rosoku wes lali
Rosoku wes mati

Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso gawe
Kowe luweh loro

Rontok ati iki
Nibani batinku
Ilang roso
Ninggalke tatu neng atiku

Loro ati iki
Kelingan janjimu
Rosoku wes lali
Rosoku wes mati

Kangmas nalikane aku isih ono ning atimu
Ora biso balik mring sliramu
Lilakno aku lungo

Kangmas sepurane aku yen wes nglarake atimu
Ora biso balik mring sliramu
Ikhlasno aku lungo

Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso gawe
Kowe luweh loro

Rontok ati iki
Nibani batinku
Ilang roso
Ninggalke tatu neng atiku

Loro ati iki kelingan janjimu
Aku iso gawe kowe luweh loro
Aku iso gawe kowe luweh loro
Aku iso gawe kowe luweh loro

Baca Juga : Lirik Lagu Lilakno Aku - Via Vallen