18 Jun 2017
Lirik Lagu Gugur Gunung

Judul Lagu : Gugur Gunung
Ciptaan : Ki Cokro Warsito
Di Populerkan : Menuk
Genre : Campursari

Lirik Lagu Gugur Gunung - Menuk

Ayo konco Ayo konco
Ngayahi karyaning projo
Kene kene Kene kene
Gugur gunung tandhang gawe

Sayuk sayuk rukun
Bebarengan ro kancane
Lilo lan legowo
Kanggo mulyaning negoro

Siji loro telu papat
Maju papat papat
Tiwulang wulungake
Mesthi enggal rampunge

Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris

INTRO

Ayo konco Ayo konco
Ngayahi karyaning projo
Kene kene Kene kene
Gugur gunung tandhang gawe

Sayuk sayuk rukun
Bebarengan ro kancane
Lilo lan legowo
Kanggo mulyaning negoro

Siji loro telu papat
Maju papat papat
Tiwulang wulungake
Mesthi enggal rampunge

Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris

INTRO

Ayo konco Ayo konco
Ngayahi karyaning projo
Kene kene Kene kene
Gugur gunung tandhang gawe

Sayuk sayuk rukun
Bebarengan ro kancane
Lilo lan legowo
Kanggo mulyaning negoro

Siji loro telu papat
Maju papat papat
Tiwulang wulungake
Mesthi enggal rampunge

Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris
Holobis kuntul baris