Desember 03, 2017

Lirik Lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma

Lirik Lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma

Desember 03, 2017
Lirik Lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma

Judul Lagu : Rontang Ranting
Ciptaan : Ndaru Antariksa
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Rontang Ranting - Nella Kharisma

Gonjang ganjing langit katresnanku
Atiku kang loro nemu tatu
Aku lagu ngerti sakwise kedaluarso
Sliramu nandur tresno marang wong liyo

Rontang ranting batinku nelongso
Nekat tak pandengi malah loro
Tegane atimu nggunting taline tresnoku
Ilang ketrajang banjir ladhu

Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah
Jangka sing tak angkah koyo wis kelangan arah
Nanging atimu wis kadung menderu deru
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu

INTRO

Gonjang ganjing langit katresnanku
Atiku kang loro nemu tatu
Aku lagu ngerti sakwise kedaluarso
Sliramu nandur tresno marang wong liyo

Rontang ranting batinku nelongso
Nekat tak pandengi malah loro
Tegane atimu nggunting taline tresnoku
Ilang ketrajang banjir ladhu

Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah
Jangka sing tak angkah koyo wis kelangan arah
Nanging atimu wis kadung menderu deru
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu