Desember 06, 2017

Lirik Lagu Kalah Cepet - Salsa Kirana

Lirik Lagu Kalah Cepet - Salsa Kirana

Desember 06, 2017
Lirik Lagu Kalah Cepet - Salsa Kirana

Judul Lagu : Kalah Cepet
Ciptaan : R. Husein Albana
Di Populerkan : Salsa Kirana
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kalah Cepet - Salsa Kirana

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

INTRO

Abote nyonggo tresno
Mung di simpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

INTRO

Abote nyonggo tresno
Mung di simpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang jebul tresnomu di gondol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet di saut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu di gondol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendem
Yen wis getun sambat kalih sinten