Desember 03, 2017

Lirik Lagu Dolanan Geni

Lirik Lagu Dolanan Geni

Desember 03, 2017
Lirik Lagu Dolanan Geni

Judul Lagu : Dolanan Geni
Ciptaan : -
Di Populerkan : Nita Savana
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Lagu Dolanan Geni - Nita Savana

Biyen wes nate tak kandani
Ojo sok seneng dolanan geni
Mergo yen kobong mbebayani
Ajor mumur roso jeroning ati

Wes tak kandani wanti wanti
Ojo sok seneng dolanan ati
Becik di jogo di openi
Roso tresno sing wes nyawiji

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro

INTRO

Biyen wes nate tak kandani
Ojo sok seneng dolanan geni
Mergo yen kobong mbebayani
Ajor mumur roso jeroning ati

Wes tak kandani wanti wanti
Ojo sok seneng dolanan ati
Becik di jogo di openi
Roso tresno sing wes nyawiji

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro

INTRO

Biyen wes nate tak kandani
Ojo sok seneng dolanan geni
Mergo yen kobong mbebayani
Ajor mumur roso jeroning ati

Wes tak kandani wanti wanti
Ojo sok seneng dolanan ati
Becik di jogo di openi
Roso tresno sing wes nyawiji

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro
Mergo tresno biso dadi sengsoro
Mergo tresno biso dadi sengsoro