13 Agt 2017
Lirik Lagu Pager Ayu

Judul Lagu : Pager Ayu
Ciptaan : -
Di Populerkan : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Pager Ayu - Vita KDI

Ngapuranen yen durung biso nemoni
Lan ugo ora mergo aku wis lali
Tresno sing neng ati isih tetep tak ugemi
Nganti suk kapan aku ra bakal lali

Abot sanggane lakon katresnanku
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

Kembang sing tak tandur
Rong puluh tahun kepungkur
Urip mulyo senadyan atiku ajur

Rino tak sirami
Wengi ra kendat memuji
Nanging aku ra klakon biso nduweni

Tak lilakno senadyan abot batinku
Wis pinesti dadi garising uripku
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

INTRO

Abot sanggane lakon katresnanku
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu

Kembang sing tak tandur
Rong puluh tahun kepungkur
Urip mulyo senadyan atiku ajur

Rino tak sirami
Wengi ra kendat memuji
Nanging aku ra klakon biso nduweni

Tak lilakno senadyan abot batinku
Wis pinesti dadi garising uripku
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu