8 Agt 2017
Lirik Lagu Lilo - Hip Hop Jawa

Judul Lagu : Lilo
Ciptaan : Harsono /
Di Populerkan : Hip Hop Jawa
Genre : Hip Hop

Lirik Lagu Lilo - Hip Hop Jawa

Pr
Opo wes pancen nasibku
Kudu pisah marang sliramu
Nadyan opo jroning ati
Aku ora iso nggondeli

Opo wes ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu mung kanggo awakku

Lk
Aku wis ngonangi awakmu lungo karo wong liyo
Laraning ati iki nganti ora iso opo
Kok tresnaning atiku mek di nggo ampirane wong liyo
Opo aku iki wes kok anggep ora lilo
Sliramu wis ning atiku
Nganti tekan dodoku
nanging ngopo kowe tega gawe cidro rosoku
Mugo kabeh mau kowe ojo nganti ngrasakke
Loroning atiku kedanan awakmu

Pr
Ora nyana ora ngiro
Kowe medhot taline asmoro
Tresnaku kang gowo suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo wes pancen nasibku
Kudu pisah marang sliramu
Nadyan opo jroning ati
Aku ora iso nggondeli

Lk
Tali asmoro iki ora bakal tak pedotke
Nanging ngopo awakmu malah sing ngrampungke
Nganti kabeh dadi koyok ngene kahanane
Bubar kabeh lan nganti ora ono sisane
Lehku mikir sliramu nganti ra doyan madhang
Duh gusti paringono aku dalan supoyo padhang
Nek kowe wes pengen pedot
Yo mbok gen ndang ngomong
Dadi aku ra kesuwen le nunggu gek ndang boyong

Pr
Opo wes ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu mung kanggo awakku

Lk
Wis nganti telung ketigo kowe ora ono kabar
Opo iki pancen caramu le ngejak bubar
Duh Gusti paringono atiku seng gawe sabar
Supaya kabeh cetho lan dadi ora ambyar
Mergone aku iki wes kejeron tresno kowe
Ra iso golek liyane seng iso koyok kowe
Mugo kowe kroso
Mugo ra ono maneh kahanan seng gawe cidro
Ben iso rampung kabeh

Pr
Ora nyana ora ngiro
Kowe medhot taline asmoro
Tresnaku kang gowo suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo wes pancen nasibku
Kudu pisah marang sliramu
Nadyan opo jroning ati
Aku ora iso nggondeli

Opo wes pancen nasibku
Kudu pisah marang sliramu
Nadyan opo jroning ati
Aku ora iso nggondeli