22 Jul 2017
Lirik Lagu Poko'e Kowe - Via Vallen

Judul lagu : Poko'e Kowe
Ciptaan : Saraswati
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Poko'e Kowe - Via Vallen


Tresno suci sing manggon neng ati
Ora bakal tak ilangne amung kanggo sliramu
Nalikane aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu wis gumantung ning atiku

Wong bagus ngertio rosoku
Yen aku tresno sliramu

Mangan mung karo telo
Penting aku karo kowe
Tuku lombok utang nyang tonggo
Penting aku karo kowe

Susah seneng aku terimo
Penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
Penting aku karo kowe

INTRO

Tresno suci sing manggon neng ati
Ora bakal tak ilangne amung kanggo sliramu
Nalikane aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu wis gumantung ning atiku

Wong bagus ngertio rosoku
Yen aku tresno sliramu

Mangan mung karo telo
Penting aku karo kowe
Tuku lombok utang nyang tonggo
Penting aku karo kowe

Susah seneng aku terimo
Penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
Penting aku karo kowe

Mangan mung karo telo
Penting aku karo kowe
Tuku lombok utang nyang tonggo
Penting aku karo kowe

Susah seneng aku terimo
Penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
Penting aku karo kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Kelayung Layung - Via Vallen