27 Jul 2017
Lirik Lagu Nggerus Ati - Nella Kharisma

Judul lagu : Nggerus Ati
Ciptaan : Ponidi / Prima Hp
Di populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Nggerus Ati - Nella Kharisma

Pr
Sepurane kadung isun wes ngeliyo
Ati iki wes sing kuat nahan loro
Mergo riko nggawe molo nggaluh roso
Katut kepincut nong manise dunyo

Kurang paran bengen isun no reng kene
Sun belani nindes roso jiret ati
Saking kepingine urip dadi siji
Tapi riko malah nyejo ngelarani

Lk
Opo aku kurang gati opo aku kurang sayang
Kok riko tego ngelarani welas isun sing suci
Sepurane sun tinggal riko tego ati iki
Sepurane sun medot welas opo mergo riko
Riko abot nang dunyo riko abot nang wong liyo
Sepurane wes kadung riko gawe ati loro
Riko gawe nggerus ati

Pr
Soro wes soro isun ngelakoni
Nelongso ugo isun bungah ati
Tapi paran balesane riko
Wes buka dodo kanggo wong liyo

Paran salah isun
Sampek riko tego
Nggerus ati isun
Nggawe pahite roso

Kurang paran bengen isun no reng kene
Sun belani nindes roso jiret ati
Saking kepingine urip dadi siji
Tapi riko malah nyejo ngelarani

Lk
Batin keloro loro mergo kowe mentolo
Ninggalno aku iki kowe karo wong liyo
Opo wae tak lakoni supoyo aku biso
Urip dadi siji sak tenane ning ati
Tapi kepiye maneh kowe sing mblenjani janji
Sepurane ra iso nyambung maneh roso tresno
Ra kuat batin kesekso

Pr
Soro wes soro isun ngelakoni
Nelongso ugo isun bungah ati
Tapi paran balesane riko
Wes buka dodo kanggo wong liyo

Soro wes soro isun ngelakoni
Nelongso ugo isun bungah ati
Tapi paran balesane riko
Wes buka dodo kanggo wong liyo

Paran salah isun
Sampek riko tego
Nggerus ati isun
Nggawe pahite roso