21 Jul 2017
Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Via Vallen

Judul Lagu : Kangen Setengah Mati
Ciptaan : Ali PX
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kangen Setengah Mati - Via Vallen


Kelap Kelip Lintang
Ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati
Hang mageh dewekan

INTRO

Kelap Kelip Lintang
Ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati
Hang mageh dewekan

Duh nelongso rasane ati
Pingin ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko saiki nong endi
Wes suwi isun nganten nganteni

INTRO

Kelap Kelip Lintang
Ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati
Hang mageh dewekan

Duh nelongso rasane ati
Pingin ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko saiki nong endi
Wes suwi isun nganten nganteni

Duh nelongso rasane ati
Pingin ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko saiki nong endi
Wes suwi isun nganten nganteni

Baca Juga : Lirik Lagu Kanggo Riko - Via Vallen