Lirik Lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Feat Geby Ratna Pertiwi


Lirik Lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Feat Geby Ratna Pertiwi

Lirik Lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) by Sanztuy Official & Geby Ratna Pertiwi

Title : Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA)
Artist : Sanztuy Official ft Geby Ratna Pertiwi
Songwriter : Saka
Album : Single ke 2
Label : MM Production Music Studio (UJE JR Studio)
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) Lyrics

kenopo kowe iso tego ninggal lungo
lungo gowo tresno ninggalke awakku
awakku seng sayang lan setyo karo awakmu
seng ninggalke aku neng kota jogjaku

jogja ku sing dadi saksi bisu
yen aku pancen sayang karo sliramu
wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan
nanging saiki mung tinggal kenangan

kenopo kowe iso tego ninggal lungo
lungo gowo tresno ninggalke awakku
awakku seng sayang lan setyo karo awakmu
seng ninggalke aku neng kota jogjaku

---INTRO---

jogja ku sing dadi saksi bisu
yen aku pancen sayang karo sliramu
wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan
nanging saiki mung tinggal kenangan

hoo..
jogja ku sing dadi saksi bisu
yen aku pancen sayang karo sliramu
hoo..
wegah kelangan
lan tak jogo sing tenanan
nanging saiki mung tinggal kenangan

ngapurane kang mas aku ra iso ngancani
(aku rapopo)
tekan kapan wae aku ora iso lali
(matur suwun)
kowe sing tak sayang
(wes gelem ngancani)
esemmu bakal tak kenang
jogja ninggal kenangan

Baca Juga : Lirik Lagu Hendra Kumbara - Yowis