Lirik Lagu Maruh Ati - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Maruh Ati - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Maruh Ati


Title : Maruh Ati
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Imam Rosidi
Label : Prima Record

Maruh Ati Lyrics


kadong mulo wes niat riko
arepe ninggal wis sun lilakeno
masio pahit sun roso
isun tetep nerimo

isun welas asih hang suci
mung kanggo riko sak tuluse ati
apuwo balesan riko
gawe loro ring dodo

wis ping kaping kaping riko nglarani
tapi isun tetep nguwatno ati
apuwo riko sing gelem ngerteni
malah riko nyejo maruh ati

kariyo tego
kari mentolo

isun welas asih hang suci
mung kanggo riko sak tuluse ati
apuwo balesan riko
gawe loro ring dodo

---INTRO---

wis ping kaping kaping riko nglarani
tapi isun tetep nguwatno ati
apuwo riko sing gelem ngerteni
malah riko nyejo maruh ati

kariyo tego
kari mentolo

isun welas asih hang suci
mung kanggo riko sak tuluse ati
apuwo balesan riko
gawe loro ring dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Milu Demen - Anggun Pramudita