Lirik Tupang - Udan Iseh Banyu


Title : Udan Isih Banyu
Artist : Tupang
Songwriter : Pup Pup Welly
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Udan Isih Banyu


udan isih banyu jo sumelang neng atimu
kowe isih neng atiku
rino klawan wengi mung kowe seng tak impi
nganti saiki ora biso lali

aku wedi kelangan gandolane ati
mugo kowe biso ngerteni

bakal tak jogo roso ati iki
nggo sliramu pepujaning ati
udan isih banyu
ra bakal luntur tresnaku
mendung ketutup mego
ra bakal ati iki cidro

gedine ombak segoro
ra biso misah asmoro
sumilir angin gowo roso
tak titipke kangen neng dodo

gedine ombak segoro
ra biso misah asmoro
sumilir angin gowo roso
tak titipke kangen neng dodo

udan isih banyu
nelesi atiku
udan isih banyu
gawe kangen atiku

udan isih banyu
nelesi atiku
udan isih banyu
gawe kangen atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Tupang - Ra Di Restui