Lirik Lagu Jalak Putih - Intan Chacha

Lirik Lagu Jalak Putih - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Jalak Putih


Title : Jalak Putih
Artist : Intan Chacha
Songwritter : S. Harsono
Album : Duta Nirwana Vol.7 "BANYUWANGI PACITAN"
Label : Milady Record

Lirik Jalak Putih


jalak putih
isuk isuk kecemplung ing ware
njaluk tulung lirih lirih
karo ngomong yen to wedi mulih

ora jumbuh
yen ngoceh koyo ra wedi musuh
senengane gawe kisruh
sejatine wedi yen di wayuh

werno werno kekidunge pamrihe
kelakon opo sedyane
nadyan kebentus ing lawang
tan di roso waton pethuk sing di sayang

mbrebes mili
rasane koyo ra biso muni
larane setengah mati
di tinggal karo sing di goleki

===INTRO===

jalak putih
isuk isuk kecemplung ing ware
njaluk tulung lirih lirih
karo ngomong yen to wedi mulih

ora jumbuh
yen ngoceh koyo ra wedi musuh
senengane gawe kisruh
sejatine wedi yen di wayuh

werno werno kekidunge pamrihe
kelakon opo sedyane
nadyan kebentus ing lawang
tan di roso waton pethuk sing di sayang

mbrebes mili
rasane koyo ra biso muni
larane setengah mati
di tinggal karo sing di goleki

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Panandang