Lirik Lagu Asmoro Tanpo Rupo - Koko Arsyilla

Lirik Lagu "Asmoro Tanpo Rupo" dari Koko Arsyilla. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Koko Arsyilla. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Asmoro Tanpo Rupo - Koko Arsyilla

Lirik Koko Arsyilla - Asmoro Tanpo Rupo


Title : Asmoro Tanpo Rupo
Artist : Koko Arsyilla
Songwriter : Koko Arsyilla
Label : Duta Gramedia

Lirik Asmoro Tanpo Rupo


wes tak toto atiku
sak durunge nyambung awakmu
saben wektu iku terus natoni
ayang-ayang iki terus bayangi
nganti laku uripku bebayani

biyen mulo ku lak wes crito
aku ra percoyo tresno
nyawang luwih mekso ning moto
ditambakne mrono mrene asmoro tanpo rupo
ilang tresnane amung ono janjine

langit peteng ora ono mendung
tresno iku tetep gowo padange ati
ora bakal nyidrani

welas asih mung arane
opo sing diucapke amung dadi lamis
kecewane loro ati

wes uwes cukup tekan semene wae
aku wes ra kuat nyonggo larane
wes uwes cukup tekan semene wae
tiwas tiwas kedawan anane

langit peteng ora ono mendung
tresno iku tetep gowo padange ati
ora bakal nyidrani

welas asih mung arane
opo sing diucapke amung dadi lamis
kecewane loro ati

wes uwes cukup tekan semene wae
aku wes ra kuat nyonggo larane
wes uwes cukup tekan semene wae
tiwas tiwas kedawan arane

wes uwes cukup tekan semene wae
aku wes ra kuat nyonggo larane
wes uwes cukup tekan semene wae
tiwas tiwas kedawan arane
tiwas tiwas kedawan arane

Baca Juga : Lirik Lagu Hana Monina - Nang Mantene Mantan