13 Des 2017
Lirik Lagu Emong - Nella Kharisma Ft Dedy Boom

Judul lagu : Emong
Ciptaan : Dedy Boom
Penyanyi : Nella Kharisma Ft Dedy Boom
Genre : Pop Banyuwangi

Lirik Lagu Emong - Nella Kharisma Ft Dedy Boom

Lk :
Apuwo ati riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

Pr :
Sun roso welas iki wes sing keneng di tolong
Mergo wong tuwek riko wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

Lk :
Isun emong
Isun emong
Isun emong
Adoh ambi riko

Isun emong
Isun emong
Isun emong
Dung sing urip ambi riko

INTRO

Pr :
Sun roso welas iki wes sing keneng di tolong
Mergo wong tuwek riko wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

Lk :
Isun emong
Isun emong
Isun emong
Adoh ambi riko

Isun emong
Isun emong
Isun emong
Dung sing urip ambi riko

Pr :
Isun emong
Isun emong
Isun emong
Adoh ambi riko

Lk :
Isun emong
Isun emong
Isun emong
Adoh ambi riko