Lirik Lagu Selingkuh - Didi Kempot

Pacarku tresnanono aku Koyo tresno sing neng atiku Pacarku yen kowe seneng aku Senengo terus neng uripku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Selingkuh - Didi Kempot


Judul Lagu : Selingkuh
Ciptaan : Dodhy Kangen
Lirik : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Selingkuh - Didi Kempot


Pacarku tresnanono aku
Koyo tresno sing neng atiku
Pacarku yen kowe seneng aku
Senengo terus neng uripku

Nanging kowe kok selingkuh
Nanging kowe kok selingkuh

Pacarku ngertio karepku
Koyo ngerti sing neng atiku
Pacarku ojo lali aku
Nganti sak ilange nyawaku

Nanging kowe kok selingkuh
Nanging kowe kok selingkuh

INTRO

Katanya cinta
Kok kowe selingkuh

Umpomo bulan umpomo lintang
Ngerti sak kabehe
Mesti gelem crito sak nyatane

Umpomo bulan umpomo lintang
Cedak melu ngrasani
Mesti tresnamu ra bakal lali

INTRO

Pacarku ngertio karepku
Koyo ngerti sing neng atiku
Pacarku ojo lali aku
Nganti sak ilange nyawaku

Nanging kowe kok selingkuh
Nanging kowe kok selingkuh

INTRO

Katanya cinta
Kok kowe selingkuh

Umpomo bulan umpomo lintang
Ngerti sak kabehe
Mesti gelem crito sak nyatane

Umpomo bulan umpomo lintang
Cedak melu ngrasani
Mesti tresnamu ra bakal lali