Lirik Lagu Tombo Loro - Nella Kharisma

Sing ono maning hang sun roso yo mung loro Perih ring ati sing kuat sun bebani Sing ono tah paran hang biso ngilangeno Nong endi sun goleti tombo lorone ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Tombo Loro
Ciptaan : Angga Samudra
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Tombo Loro - Nella Kharisma


Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebani
Sing ono tah paran hang biso ngilangeno
Nong endi sun goleti tombo lorone ati

Sopo hang weruh paran tombo ati loro
Wis isun cobo tapi tetep sing biso
Paran tambane ati iki dadi lego
Wes sun tahan tapi isun tetep mbonang

INTRO

Mili banyu moto iki
Temetes ring rino lan wengi
Enget riko hang sun kiro
Sing bakale maruh ati

Padahal welas iki
Putih tulus lan suci
Apuwo riko sing ngeregani

Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebani
Sing ono tah paran hang biso ngilangeno
Nong endi sun goleti tombo lorone ati

Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebani
Sing ono tah paran hang biso ngilangeno
Nong endi sun goleti tombo lorone ati

INTRO

Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebani
Sing ono tah paran hang biso ngilangeno
Nong endi sun goleti tombo lorone ati

Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebani
Sing ono tah paran hang biso ngilangeno
Nong endi sun goleti tombo lorone ati

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053