13 Agt 2017
Lirik Lagu Amung Siji - Happy Asmara

Judul Lagu : Amung Siji
Ciptaan : Abimanyu
Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Dangdut

Lirik Amung Siji - Happy Asmara


Sayang sejatine takonono
Sak jerone atimu
Opo karep dadi pinginmu

Tresno iki
Kabeh yo mung kanggo sliramu
Ra ono sing liyane
Kabeh mung kanggo kowe

Amung siji yen aku nyawang padange bulan
Sing neng nduwure padange jagad
Yo mung siji sing keno tak sawang

Tresnamu koyo urupe lintang
Sing saben wengi terus tak sawang
Ning ngendi saiki dunungmu sayang

INTRO

Sayang sejatine takonono
Sak jerone atimu
Opo karep dadi pinginmu

Tresno iki
Kabeh yo mung kanggo sliramu
Ra ono sing liyane
Kabeh mung kanggo kowe

Amung siji yen aku nyawang padange bulan
Sing neng nduwure padange jagad
Yo mung siji sing keno tak sawang

Tresnamu koyo urupe lintang
Sing saben wengi terus tak sawang
Ning ngendi saiki dunungmu sayang

INTRO

Sayang sejatine takonono
Sak jerone atimu
Opo karep dadi pinginmu

Tresno iki
Kabeh yo mung kanggo sliramu
Ra ono sing liyane
Kabeh mung kanggo kowe

Amung siji yen aku nyawang padange bulan
Sing neng nduwure padange jagad
Yo mung siji sing keno tak sawang

Tresnamu koyo urupe lintang
Sing saben wengi terus tak sawang
Ning ngendi saiki dunungmu sayang

Rino wengi ku amung ndedungo
Marang Gusti ku kang moho kuoso
Mugo mugo ndang balio sliramu sayang

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Neng Kene - Happy Asmara