Lirik Lagu Omprengan - Didi Kempot


Judul Lagu : Omprengan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari

Lirik Omprengan - Didi Kempot


Kelingan numpak omprengan
Dino setu e jam siji awan
Bis kebak penumpang
Aku nggol senggolan
Nyenggol prawan ayu tenan

Kabeh ngadek sek desekan
Aku meneng cep golek kesempatan
Montor lip salipan ngerime dadakan
Dek'e kaget ngamplok tenan

INTRO

Nglirik deweke nglirak nglirik
Mripate kedap kedip
Nglirik campur mesem
Mesem deweke mesam mesem
Aku dadi kesengsem
Isin campur seneng

Akhirnya dapat kesempatan juga
Kenalan saling tukar kartu nama
Ngakune jare ra ono sing nduwe
Nyatane seje ati seje lambe

Mudun nyangking tas
Lha kok langsung amblas
Di gandeng wong lanang
Gantenge ora karuan

Solo semarang sing dadi kenangan
Aku nggol senggolan
Nyenggol prawan ning omprengan

INTRO

Kelingan numpak omprengan
Dino setu e jam siji awan
Bis kebak penumpang
Aku nggol senggolan
Nyenggol prawan ayu tenan

Kabeh ngadek sek desekan
Aku meneng cep golek kesempatan
Montor lip salipan ngerime dadakan
Dek'e kaget ngamplok tenan

INTRO

Nglirik deweke nglirak nglirik
Mripate kedap kedip
Nglirik campur mesem
Mesem deweke mesam mesem
Aku dadi kesengsem
Isin campur seneng

Akhirnya dapat kesempatan juga
Kenalan saling tukar kartu nama
Ngakune jare ra ono sing nduwe
Nyatane seje ati seje lambe

Mudun nyangking tas
Lha kok langsung amblas
Di gandeng wong lanang
Gantenge ora karuan

Solo semarang sing dadi kenangan
Aku nggol senggolan
Nyenggol prawan ning omprengan

Mudun nyangking tas
Lha kok langsung amblas
Di gandeng wong lanang
Gantenge ora karuan

Solo semarang sing dadi kenangan
Aku nggol senggolan
Nyenggol prawan ning omprengan

Mudun nyangking tas
Lha kok langsung amblas
Di gandeng wong lanang
Gantenge ora karuan

Solo semarang sing dadi kenangan
Aku nggol senggolan
Nyenggol prawan ning omprengan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM