20 Jul 2017


Judul Lagu : Ojo Nguber Welase
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Ojo Nguber Welase - Via Vallen


Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Di nggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

INTRO

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Di nggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

INTRO

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Di nggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

Dinggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Di nggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

Baca Juga : Lirik Lagu Kimcil Kepolen - Via Vallen