26 Jul 2017
Lirik Lagu Kimcil Hokya Hokya - Nella Kharisma

Judul lagu : Kimcil Hokya Hokya
Ciptaan : Pendhoza
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Kimcil Hokya Hokya - Nella Kharisma


Mendes sifatmu
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu
Karo lambemu sing lunyu

Nek golek lanangan
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae di dupak ndasmu
A-u

Wis telong sasi suwene
Aku pedhot karo koe
Ra tau ono kabare
Wis ora jelas rupane
Jare ora bakal lali jebul nyatane yo endi
Koe ra tau ngabari
Seprono tekan saiki

Dienteni ora kroso
Disms ora cetho
Jane koe kuwo menungso
Opo setan tuwo
Rupa ayu ati ngglatak
Omonganmu jan kepenak
Lambe koyo begal becak
Omongane mesti mayak

Yen dasare sifatmu
Kuwi sek gawe mangkel
Ndelok lanangan sek sugih
Awakmu langsung gatel
Opo meneh seng nggo ninja
Nek ra kuwi nggo fu
Marai awak ngelu
Dadi mremen loro untu

Aku wis reti atimu
Jebule mendes sifatmu
Di modali ninja fu koe wis iso jak metu
Neng omah macak krudungan
Neng njobo koyo bajingan
Walah cil .. kimcil tenan

Mendes sifatmu
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu
Karo lambemu sing lunyu

Nek golek lanangan
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae di dupak ndasmu
A-u

Golek sensasi nang facebook
Jare okeh bribikane
Padahal kui meng tai
Kepidak pidak ra terpuji
Di umumke liwat tweet
Padahal itu gak penting
Dikirane gua ngefek
Sorry aja gua cuek

Loe itu emang cerdik
Cari muka eksis
Mestinya elu eh ngaca
Dirimu itu siapa
Tampang cuma cari muka
Ini mulut mulut gue
Biar jelek tapi kece

Mendes sifatmu
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu
Karo lambemu sing lunyu

Nek golek lanangan
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae di dupak ndasmu
A-u

Mendes kui meng gayamu
Kimcil kui celukanmu
Meng paitan rupo
Karo lambemu sek lunyu
Nek dideloke rupamu pancen unyu-unyu
Nanging tekan jero
Sifatmu koyo A-u

Yen caramu koyo ngono
Waton jeplak langsung minggat
Ora mikirke aku sopo
Saiki ngejak suloyo
Jane nek aku yo monggo
Nek arep minggat yo karepmu
Sek penting wis tau
Ngasake barangmu itu

Mendes sifatmu
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu
Karo lambemu sing lunyu

Nek golek lanangan
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae di dupak ndasmu

Mendes sifatmu
Kimcil kuwi celukanmu
Meng modal rupo ayu
Karo lambemu sing lunyu

Nek golek lanangan
Milih ninja opo fu
Yen ora keturutan
Yo mesti wae di dupak ndasmu
A-u

Baca Juga : Lirik Lagu Kang Mas Bojo - Nella Kharisma ft Irfan Yolanda