Lirik Lagu Storymu - Enn Risangkara

Lyrics Storymu

storymu sun bukaki
gawe tambane kangene ati
senadyan ing luar negri
aku sabar bakal angenteni

storymu kebak makno
saben dino lewat jagat moyo
aksoro kang rinumpoko
angenganyut nuwuhake tresno

tresno tuwuh ing gegono
pawitan lahir terusing wardoyo
ora ketang sak ukoro
ngusadani nggonku nandang roso

tetembangan kang sun woco
sajak endah ora ngoyo woro
story dadi prasasti
antarane jowo luar negri

Music

storymu sun bukaki
gawe tambane kangene ati
senadyan ing luar negri
aku sabar bakal angenteni

storymu kebak makno
saben dino lewat jagat moyo
aksoro kang rinumpoko
angenganyut nuwuhake tresno

tresno tuwuh ing gegono
pawitan lahir terusing wardoyo
ora ketang sak ukoro
ngusadani nggonku nandang roso

tetembangan kang sun woco
sajak endah ora ngoyo woro
story dadi prasasti
antarane jowo luar negri
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.