Lirik Lagu Prahoro (Dan Artinya) - Vidia Antavia

Lyrics Prahoro

seprene ra no kabare
nggonmu lungo wiwit biyen kae
wis telung tahun lawase
tanpo warto neng ngendi dununge

opo wis ono wong liyo
kang sinimpen sak jeroning nolo
tak rantu nganti sak iki
kasunyatan sliramu ra bali

sun thothok lawang batinmu
pangajapku biso o ketemu
ojo nganti lali janji
sihing tresno nadyo kok oncati

kasendal mayang atiku
liwat layang kok tulis kersamu
jebul tenan ing pangroso
kowe cidro nuwuhke prahoro

Music

seprene ra no kabare
nggonmu lungo wiwit biyen kae
wis telung tahun lawase
tanpo warto neng ngendi dununge

opo wis ono wong liyo
kang sinimpen sak jeroning nolo
tak rantu nganti sak iki
kasunyatan sliramu ra bali

sun thothok lawang batinmu
pangajapku biso o ketemu
ojo nganti lali janji
sihing tresno nadyo kok oncati

kasendal mayang atiku
liwat layang kok tulis kersamu
jebul tenan ing pangroso
kowe cidro nuwuhke prahoro

Arti / Terjemahan lirik lagu Prahoro dalam bahasa Indonesia

Prahoro = Perkara / Masalah

seprene ra no kabare
(hingga kini tak ada kabarnya)
nggonmu lungo wiwit biyen kae
(kau pergi sejak dulu)
wis telung tahun lawase
(sudah tiga tahun lamanya)
tanpo warto neng ngendi dununge
(tanpa kabar dimana keberadaannya)

opo wis ono wong liyo
(apa sudah ada orang lain)
kang sinimpen sak jeroning nolo
(yang tersimpan didalam hatimu)
tak rantu nganti sak iki
(ku tunggu sampai sekarang)
kasunyatan sliramu ra bali
(kenyataannya dirimu tidak kembali)

sun thothok lawang batinmu
(ku ketuk pintu hatimu)
pangajapku biso o ketemu
(harapanku bisa bertemu)
ojo nganti lali janji
(jangan sampai lupa janji)
sihing tresno nadyo kok oncati
(jaga cinta meskipun kau tinggal pergi)

kasendal mayang atiku
(patah hatiku)
liwat layang kok tulis kersamu
(melalui surat kau tulis keinginanmu)
jebul tenan ing pangroso
(ternyata benar dugaanku)
kowe cidro nuwuhke prahoro
(kau ingkar janji menimbulkan masalah)
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.