Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Lintu

Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Lintu

Lirik Lintu - Sasya Arkhisna

Title : Lintu
Artist : Sasya Arkhisna
Songwriter : Sasya Arkhisna
Category : Lagu Jawa

Lyrics Lintu

Tumetes iluh ning ngisore rembulan iki
Ngilingi kowe sing tak tresnani
Gambaran crito sing wes ono ning lamunanku
Ra bakal nyongko nggerus atiku

Wes tak cukupno kekarepanmu
Nanging ra ono aji ning ngarepmu
Kudu aku sing ngalah
Pengenmu aku salah
Ngempet nangis nganti bubrah

Opo salahku
Opo salahe rosoku
Mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip
Sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Nyatane opo
Kok tinggalno
Keronto ronto rasane atiku

Tak lilakno
Kowe lungo
Pungkasane critoku wes temu

Music

Wes tak cukupno kekarepanmu
Nanging ra ono aji ning ngarepmu
Kudu aku sing ngalah
Pengenmu aku salah
Ngempet nangis nganti bubrah

Opo salahku
Opo salahe rosoku
Mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip
Sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Opo salahku opo salahe rosoku
Mutusi katresnan nganti kelaran laran
Gusti pengenku ning urip sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Nyatane opo kok tinggalno
Keronto ronto rasane atiku
Tak lilakno kowe lungo
Pungkasane critoku wes temu
Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.