Lirik Lagu Semarpatih - Bedo Keyakinan


Lirik Lagu Semarpatih - Bedo Keyakinan

Lirik Lagu Bedo Keyakinan by SemarPatih ciptaan dari Nizar Ihza Alawi. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Bedo Keyakinan
Artist : Semarpatih
Songwriter : Nizar Ihza Alawi (Semarpatih)
Label : Mabes Balker
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Bedo Keyakinan Lyrics

yen tak rasake dewe
soyo remuk ning ati
ra bakal dadi siji
san soyo nglarani

kudu nandang prihatin
bebarengan ro kowe
amergo dongane bedo carane

pancen salah aku
ngarep tresno sliramu
kudu sabar aku
pancen aku sing kleru

gusti tulungono aku
gusti paringono jembar atiku
ora gampang
ora gampang pacobanku iki

pancene ora iso dadi siji
pancen ora iso tekan ning pati
pancen angel pancen angel adewe
bedo keyakinane

---INTRO---

kudu nandang prihatin
bebarengan ro kowe
amergo dongane bedo carane

pancen salah aku
ngarep tresno sliramu
kudu sabar aku
pancen aku sing kleru

gusti tulungono aku
gusti paringono jembar atiku
ora gampang
ora gampang pacobanku iki

pancene ora iso dadi siji
pancen ora iso tekan ning pati
pancen angel pancen angel adewe
bedo keyakinane
pancen angel bedo keyakinane

Baca Juga : Lirik Lagu Om Yosh - Tak Lereni Tresna Iki