Lirik Lagu Koe Lan Aku Langgeng Saklawase - Dennis AM Feat. Ramandasilva


Lirik Lagu Koe Lan Aku Langgeng Saklawase - Dennis AM Feat. Ramandasilva

Lirik Lagu Kowe Lan Aku Langgeng Saklawase by Dennis AM & Ramandasilva ciptaan dari Dennis AM. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Koe Lan Aku Langgeng Saklawase
Artist : Dennis AM ft. Ramandasilva
Songwriter : Dennis AM
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Koe Lan Aku Langgeng Saklawase Lyrics

aku nduweni koe kanggo bahagia
aku nduweni koe kanggo saklawae
tresnoku mung siji kanggo koe
ra ono wong liyo
sing biso nggantekno

ora akeh sing biso tak lakoni
kanggo mbuktekno tresnaku ro koe
nanging roso ati ra biso ngapusi
pancen aku tresno koe

tresno iki ra bakal luntur
kanggo koe ra ono liyane
saklawase mung kanggo koe
yo mung ajal sing biso misahke

duh gusti mugi tansah ngijabahi
koe lan aku langgeng saklawase

---INTRO---

aku nduweni koe kanggo bahagia
aku nduweni koe kanggo saklawae
tresnoku mung siji kanggo koe
ra ono wong liyo
sing biso nggantekno

ora akeh sing biso tak lakoni
kanggo mbuktekno tresnaku ro koe
nanging roso ati ra biso ngapusi
pancen aku tresno koe

tresno iki ra bakal luntur
kanggo koe ra ono liyane
saklawase mung kanggo koe
yo mung ajal sing biso misahke

tresno iki ra bakal luntur
kanggo koe ra ono liyane
saklawase mung kanggo koe
yo mung ajal sing biso misahke

duh gusti mugi tansah ngijabahi
koe lan aku langgeng saklawase
koe lan aku langgeng saklawase

Baca Juga : Lirik Lagu Semarpatih - Bedo Keyakinan