Lirik Lagu Anisa Pasha - Percoyo Gusti


Lirik Lagu Anisa Pasha - Percoyo Gusti

Lirik Lagu Percoyo Gusti by Anisa Pasha ciptaan dari Arko Nugroho & Kesi Pasha (AK 47). Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Percoyo Gusti
Artist : Anisa Pasha
Songwriter : Arko Nugroho & Kesi Pasha (AK 47)
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Percoyo Gusti Lyrics

aku ora bakal lali
janjimu setyo ngancani
susah seneng wong loro
koyo koyone angel di pisahne
nanging saiki wes bedo cerito
aku kok tinggal lungo sakjoke kowe mulyo

opo wes lali tenan kowe karo aku
sing biyen ngancani sak durunge dadi
bareng wis mulyo kowe
ninggalne awakku
tak ikhlasake kowe karo liyane

percoyo gusti adil sembarange
tak sabar wae yakin oleh gantine

---INTRO---

aku ora bakal lali
janjimu setyo ngancani
susah seneng wong loro
koyo koyone angel di pisahne
nanging saiki wes bedo cerito
aku kok tinggal lungo sakjoke kowe mulyo

opo wes lali tenan kowe karo aku
sing biyen ngancani sak durunge dadi
bareng wis mulyo kowe
ninggalne awakku
tak ikhlasake kowe karo liyane

percoyo gusti adil sembarange
tak sabar wae yakin oleh gantine

Baca Juga : Lirik Lagu Remuk Dewe - Anisa Salma