Lirik Lagu Toto Rahmadi - Wis Cukup | Aku Iklas Jika Memang Jalannya

Lirik Lagu Toto Rahmadi - Wis Cukup | Aku Iklas Jika Memang Jalannya

Lirik Lagu Wis Cukup by Toto Rahmadi

Title : Wis Cukup
Artist : Toto Rahmadi
Songwriter : Toto Rahmadi
Label : Wahana Musik

Wis Cukup Lyrics

opo pancen wis nasibku
kudu nandang loro
weruh koe
gandeng ro wong liyo

koe sing tak anti anti
malah mnlenjani janji
ora ngerteni
koe sing tak tresnani

nengopo kowe tego
ngelarani aku sing wis kadung jero

reff :

wis cukup kowe ngelarani ati
cukup semene wae
aku tak lungo wae

tak ikhlasno yen pancen iki dalane
pisahan ro slirahmu
senajan loro neng njero ati

opo pancen wis nasibku
kudu nandang loro
weruh koe
gandeng ro wong liyo

koe sing tak anti anti
malah mnlenjani janji
ora ngerteni
koe sing tak tresnani

nengopo kowe tego
ngelarani aku sing wis kadung jero

reff :

wis cukup kowe ngelarani ati
cukup semene wae
aku tak lungo wae

tak ikhlasno yen pancen iki dalane
pisahan ro slirahmu
senajan loro neng njero ati

wis cukup kowe ngelarani ati
cukup semene wae
aku tak lungo wae

tak ikhlasno yen pancen iki dalane
pisahan ro slirahmu
senajan loro neng njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Dennie Putra's - Cerita Yang Singkat

Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.