Lirik Lagu Syahiba Saufa - Cukup Isun


Lirik Lagu Syahiba Saufa - Cukup Isun

Lirik Lagu Cukup Isun by Syahiba Saufa

Title : Cukup Isun
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Ker Wargie / Nano N
Album : Single
Label : SBR - PRO
Category : Lagu Osing Banyuwangi Terbaru 2020

Cukup Isun Lyrics

ati wis kadung wirang
nong ulan ugo nong lintang
riko janji nyanding awak iki
tapi apuwo riko ngapusi

sampek isun tego nganteni
tekan riko raino lan bengi
tapi paran yo nyatane
malah gawe nangis getih

sun sing kuat sun sing sanggup
kadung welas digawe memengan
ilang welas ilang roso
sampek rogo kegowo loro

wis cukup semene sun ngerasakeno
paite welas hang riko elungno
ojo maning maing sun diloro ati
cukup isun hang dadi korban janji
cukup isun hang dadi korban janji

---INTRO---

sampek isun tego nganteni
tekan riko raino lan bengi
tapi paran yo nyatane
malah gawe nangis getih

sun sing kuat sun sing sanggup
kadung welas digawe memengan
ilang welas ilang roso
sampek rogo kegowo loro

wis cukup semene sun ngerasakeno
paite welas hang riko elungno
ojo maning maing sun diloro ati
cukup isun hang dadi korban janji
cukup isun hang dadi korban janji

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku