Lirik Lagu Syafa Inema - Separo Ati

Lirik Lagu Syafa Inema - Separo Ati

Lirik Lagu Separo Ati by Syafa Inema


Title : Separo Ati
Artist : Syafa Inema
Songwriter : Ines Minto Hermawan
Label : Inema MultiArt

Separo Ati Lyrics


samar kowe ojo samar
aku ngelio roso tresno
gawe ati mu ambyar

ayeme ati ku yen nyanding sliramu
ojo nganti kowe ninggalne aku
ati ku mung siji raiso ngapusi
yo mung siji kowe sing tak tresnani

jeru, sak jerune segoro
luwih jeru tresna ku
tresna ku kanggo sliramu
separo ati ku

reff :

koyo banyu udan
nelesi ati ku
kang lagi kasmaran

sak tuluse ati ku
njogo katresna mu
nganti tekan mati ku

samar kowe ojo samar
aku ngelio roso tresno
gawe ati mu ambyar

Baca Juga : Lirik Lagu Beras Ketan - Safira Inema

Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.