Lirik Lagu Shinta Gisul - Skip Ora Perduli


Lirik Lagu Shinta Gisul - Skip Ora Perduli

Lirik Lagu Skip Ora Perduli by Shinta Gisul

Title : Skip Ora Perduli
Artist : Shinta Gisul
Songwriter : Prendam Tio
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Skip Ora Perduli Lyrics

aku duwe roso sing ra wani tak omongno
mergo aku sadar aku iki sopo
mung iso mbatin karo dedungo
mugo mugo kowe bakal iso kroso lan nerimo

mung kowe sing ono ning atiku
ra bakal iso diganti
tulong ojo dilarani

reff :

ngode kowe ning story
berharap kowe ngerti
la jebule kowe malah skip ora peduli

aku mung iso pasrah
ra tau kok ngerteni
mung iso ngelus dodho lan nangis saben dino

lan ngenes mergo kowe ra duwe roso

Baca Juga : Lirik Lagu Shinta Gisul - Blenjani Janji