Lirik Lagu Shinta Gisul - Blenjani Janji


Lirik Lagu Shinta Gisul - Blenjani Janji

Lirik Lagu Blenjani Janji by Shinta Gisul


Title : Blenjani Janji
Artist : Shinta Gisul
Songwriter : Tatag Mon

Blenjani Janji Lyrics

aku sing bingung karo omonganmu
aku sing linglung karo tingkah polahmu
aku mung krungu soko ceritamu
nyritakne aku, nyritak ke laramu

aku sing ono ning kene
ora ngerti kahanane
ngertiku ceritane laramu

dudu aku sing ngapusi
nanging kowe sing blenjani
nalikane sliramu ngucap janji

dudu aku sing gawe loro
nanging kowe sing gawe cidro
nglarani atimu jaremu mergo aku

nglarani atimu jaremu mergo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Ikhlas - Shinta Gisul