Lirik Lagu Saka Praja - Gelang Putih


Lirik Lagu Saka Praja - Gelang Putih

Lirik Lagu Gelang Putih by Saka Praja

Title : Gelang Putih
Artist : Saka Praja Adil Prasetya (Anak Didi Kempot)
Songwriter : Helarius Daru Indrajaya (Ndarboy Genk)
Album : Single
Label : Saka Bumi Production
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Gelang Putih Lyrics

mbok gegem tanganku
naliko aku kademen
mbok reh reh atiku naliko nesu
ora gampang ngerteni sikapku
kowe sing slalu ngalah
senajan awakmu wis sayah

gelang putihmu iki
tak simpen jero lemari
nanging kenangane
selalu tak simpen ning ati

ora lali anggonmu ngabari
nanging saiki kowe ora bali

ngalem sopo saiki sing ngalem
nggawe atiku ayem
turu wae aku ra marem

kangen sopo uwong sing ra kangen
krungu tatembanganmu ngeridu atiku

jujur aku wegah kelangan
sumpah aku kangen tenan
tak kuat kuatke
tak ikhlas ikhlaske
gelang putihku iki
tondo setio kang suci

---INTRO---

ngalem sopo saiki sing ngalem
nggawe atiku ayem
turu wae aku ra marem
kangen sopo uwong sing ra kangen
krungu tatembanganmu ngeridu atiku

jujur aku wegah kelangan
sumpah aku kangen tenan
tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske
gelang putihku iki
tondo setio kang suci

aku putromu

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Tresno Putih