Lirik Lagu Ndarboy Genk - Lintang Sewengi


Lirik Lagu Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Lirik Lagu Lintang Sewengi by Ndarboy Genk ciptaan dari Helarius Daru Indrajaya. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Lintang Sewengi
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Helarius Daru Indrajaya ( Ndarboy )
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Lintang Sewengi Lyrics

yen ono salah ning uripku
kulo nyuwun pangapuramu
aku sih pingin lanjut
senajan wis kebacut
tak akoni aku sing luput

udan, udano sing gede
glintirno eluhku iki
gowono mili ojo mbok gowo bali
salahku sing wingi uwis tak getuni

bubar ora tak baleni
remuk redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi
cukup sewengi iki
ra bakal tak duweni
mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi gudo

gebyar netromu
mung pandelengan semu
ngluluhke atiku
ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup
cukup sewengi wae

---INTRO---

bubar ora tak baleni
remuk redam ati iki
koyo ngene wong kelangan
rasane ora karuan
mergo salah dalan

lintang sewengi
cukup sewengi iki
ra bakal tak duweni
mung ngeridu ati
tresno mung sak kedep moto
kowe teko amung dadi gudo

gebyar netromu
mung pandelengan semu
ngluluhke atiku
ninggal tatu jeru
aku lan kowe cukup
cukup sewengi wae
aku lan kowe cukup
cukup sewengi wae

la.. aa la aa..

Baca Juga : Lirik Lagu Ndarboy Genk - Salah Pilih