Lirik Lagu Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga


Lirik Lagu Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga

Lirik Lagu Ketemu Lewat Donga by Mergo Enak

Title : Ketemu Lewat Donga
Artist : Mergo Enak
Songwriter : Mergo Enak
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Ketemu Lewat Donga Lyrics

matur nuwun pengalamane
ning atiku ra bakal tak lalekke
biyen kowe ono ning kene
ngancani saben dinane
nelangsane saiki aku dewe

nangis
aku mung iso nangis
kelingan awakmu
kelingan tresnamu

saiki wis ra neng kene
wes duwe panggon sing kepenak
sandinge gusti

donga
ketemu lewat donga
yen kangen awakmu
yen kangen tresnamu

gusti tulung gemateni
wong sing paling tak tresnani
sing terus ono ning ati

---INTRO---

nangis
aku mung iso nangis
kelingan awakmu
kelingan tresnamu

saiki wis ra neng kene
wes duwe panggon sing kepenak
sandinge gusti

donga
ketemu lewat donga
yen kangen awakmu
yen kangen tresnamu

gusti tulung gemateni
wong sing paling tak tresnani
sing terus ono ning ati

sing ono ning njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Bunderan Srandakan Dadi Saksi - Andros Los Bandros